fbpx

Software pentru managementul fermei

Software agricol Trimble Ag
Software agricol Trimble Ag

Aplicația agricolă Trimble Ag este o platformă de gestionare a fermei care ține pasul cu realitățile logistice, economice și de mediu cu care se confruntă fermierii în ziua de azi. Agricultura este mult mai simplă cu cea mai puternică soluție din domeniul agricol de astăzi pentru calculator, online și mobil. Aplicația Trimble Ag oferă fermierilor instrumente care susțin cele mai bune decizii de management și determină profitabilitatea. Supravegherea lucrărilor, implementarea practicilor de agricultură de precizie și măsurarea ratei de returnare a investiției devin simple și eficiente.

Software pentru urmărire flotă și combustibil și analiza datelor de la utilaje agricole FarmTrack
Software pentru urmărire flotă și combustibil și analiza datelor de la utilaje agricole FarmTrack

Farmtrack este un software pentru managementul flotei și combustibilului care te ajută și la analiza datelor de la utilaje agricole. Sistemul FarmTrack reprezintă o combinație de dispozitive ­și software GPS, care în mâinile dumneavoastră devine un instrument de control ­și monitorizare a capitalului mobil al fermei, cum ar ‑ fi tractoare, combine, pulverizatoare autopropulsate, camioane, cisterne și autoturisme. FarmTrack vă va notifica la apariția anumitor situații, cum ar fi necesitatea schimbării uleiului ­și a consumabilelor mașinii. O altă notificare este intrarea și ieșirea dintr-o anumita zona geografică configurată de dumneavoastră. Primiți notificări la începutul schimbului de lucru. Aceste informații vă ajută să fiți la curent cu fuxul de lucru în cadrul fermei, când sunteți departe de ea. Farmtrack nu este doar un software pentru managementul flotei și combustibilului acesta te ajută să analizezi o serie de rapoarte din ferma ta că să fii mult mai eficient.

AGRIMI - Sistem informațional pentru suportul deciziilor în fermă
AGRIMI - Sistem informațional pentru suportul deciziilor în fermă

<strong>AGRIMI</strong> este o platformă integrată cuprinzând 4 module de monitorizare distincte (cultura, flota mașini și utilaje, sisteme de irigații și stații meteo). Permite vizualizarea în timp real a datelor transmise de către sistemele instalate pe mașini și pe sisteme de irigații precum și parametrii transmiși de către stațiile meteo instalate în fermă. Hărțile de vegetație aferente culturilor și hărțile de umiditate a solului sunt disponibile aproape în timp real și pot fi comparate cu hărțile de distribuție a nutrienților realizate în baza cartării agrochimice a solului. 1. Vizualizarea informațiilor într-o singură platformă 2. Vizualizarea cu ajutorul imaginilor satelitare (index NDVI ), a efectului în timp a lucrărilor realizate de către mașini si utilaje 3. Vizualizarea simultană a oricăror două hărți: a hărților indexului de vegetație, a hărților distribuției elementelor nutritive din sol sau a hărților conținutului relativ de apă din sol. 4. Plasarea de markeri în platforma web și vizualizarea lor în aplicația mobila permițând inspecția în teren a culturilor și transferului de imagini și date între utilizatori. 5. Opțional: Urmărirea în timp real a deplasării mașinilor și utilajelor, precum și vizualizarea locației, consumului de combustibil, distanței parcurse și a vitezei de deplasare în intervale predefinite. 6. Vizualizarea rapoartelor de lucru a mașinilor cu toate detaliile legate de lucrul în parcele, consumul per ha în deplasare sau staționare, a suprafeței lucrate precum și a hărților de acoperire a parcelelor cu lucrările respective. 7. Generarea de rapoarte complexe și exportul lor în diferite formate, manual sau pre-programate pe email. 8. Vizualizarea în timp real a activității pivoților de irigații și oferirea de detalii legate de: stare, poziție în parcela, sens de rotație, rata de apă, viteza de deplasare și presiunea apei. 9. Vizualizarea rapoartelor de activitate a pivoților, pe diferite intervale de timp, cu menționarea evenimentelor apărute, a suprafeței irigate, a duratei, ratei de apă și a cantității totale de apă aplicată.

visual

Salutare!

Vantage preia imaginea și numele grupului din care face parte: NIK. Sub noua identitate vom continua să-ți oferim soluții tehnologice de încredere pentru succesul fermei tale. Împreună construim un viitor mai puternic pentru agricultură - un viitor în care creștem mai departe.