fbpx
Flowers

Cine suntem?

Cine suntem?

NIK România reprezintă compania care a adus pentru prima dată în România întreaga gamă de soluții de precizie prin intermediu brandului Vantage. Cu experiența din cadrul grupului de peste 20 de ani în digitalizare și tehnologizarea fermelor testăm mereu ultimele noutăți și aducem în fața fermierilor cele mai potrivite soluții pentru modernizarea agriculturii românești.

Soluțiile oferite de NIK transformă radical procesele din fermă. NIK ajută fermierii să își mărească eficiența și să reducă costurile oferindu-le soluții pentru tehnologizarea fermelor trecând prin toate procesele din fermă: de la analiza solului, gestionarea datelor din fermă, ghidarea utilajelor, automatizarea proceselor prin folosirea soluțiilor autonome dar și precizie în lucru cu ajutorul utilajelor inteligente.
Pentru noi, agricultura nu este doar un business, ci un domeniu de care suntem legați de mai mulți ani.

Mai multe despre grupul de firme din care face parte NIK

brand logo brand logo brand logo

Ce facem?

Încă de la bun început scopul nostru principal este să ne ajutăm clienții să beneficieze pe deplin de soluțiile agriculturii de precizie prin intermediul utilajelor potrivite care pot să eficientizeze toate lucrările din câmp – de la semănat până la stropit și fertilizat.

Cele mai reușite proiecte de agricultură de precizie dezvoltate de grupul nostru

icon icon icon

Parteneri

În acest moment în portofoliul nostru avem lideri mondiali în tehnologie inteligentă: distribuitoare de îngrășăminte, sprayere și semănători de precizie.

visual

Salutare!

Vantage preia imaginea și numele grupului din care face parte: NIK. Sub noua identitate vom continua să-ți oferim soluții tehnologice de încredere pentru succesul fermei tale. Împreună construim un viitor mai puternic pentru agricultură - un viitor în care creștem mai departe.