fbpx

Politica de protecţie a datelor, dedicată recrutării

Politica de protecţie a datelor, dedicată recrutării (Conform GDPR)

În legătură cu modificările la Regulamentul general privind protecția datelor și dacă doriți să aplicați sau să trimiteți un CV în eventualitatea obținerii unui loc de muncă și să faceți parte din echipa NIK SMART MACHINES SRL, trebuie să cunoașteți noile condiții și să le acceptați. Ca parte a oricărei proceduri de recrutare, NIK SMART MACHINES SRL (Compania) colectează și prelucrează date cu caracter personal legate de recrutarea pentru locul de muncă. Compania se angajează să fie transparentă cu privire la modul în care colectează și folosește aceste date și își îndeplinește obligațiile de protecție a datelor.

Ce tip de date personale colectăm?

Datele personale înseamnă orice informație referitoare la dumneavoastră care ne permite să vă identificăm cum ar fi: numele, datele de contact, etc. Mai exact, putem colecta următoarele categorii de informații Numele, adresa și datele de contact, inclusiv adresa de e-mail și numărul de telefon Detalii despre calificări, abilități, experiență profesională și experiență de muncă

Informații despre drepturile dvs. de a lucra în România

Compania poate colecta aceste informații în diferite moduri. De exemplu, datele pot fi conținute în cereri de job, CV-uri sau informații obținute din cartea de identitate sau din alte documente de identitate sau colectate în timpul unui interviu sau al unei alte forme de evaluare. Datele vor fi stocate în diverse locuri, inclusiv înregistrarea aplicațiilor dvs., sistemele de gestionare a resurselor umane și alte sisteme de informații (inclusiv e-mailul).

DE CE NIK SMART MACHINE PROCESEAZĂ DATE PERSONALE?

Trebuie să prelucrăm datele cu caracter personal pentru a lua măsurile necesare pentru a respecta solicitarea dvs. înainte de a vă contacta. De asemenea, avem nevoie să vă procesăm informațiile pentru a vă contracta. În unele cazuri, trebuie să prelucrăm datele pentru a ne asigura că ne respectăm obligațiile legale. Compania are un interes legitim pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în timpul procesului de recrutare și păstrarea evidenței acestui proces. Prelucrarea datelor solicitanților de locuri de muncă ne permite să gestionăm procesul de recrutare, să evaluăm și să validăm capacitatea de muncă a solicitantului de muncă și să decidem cui să îi oferim locul de muncă. Dacă cererea dvs. de angajare nu este aprobată, Compania poate păstra datele dvs. personale într-un fișier în cazul în care în viitor vor apărea oportunități de angajare pentru care ați fi un candidat potrivit în funcție de experiența și calificările dvs. În acest sens, vă solicităm acordul, astfel încât să putem începe să stocăm în mod rezonabil datele dumneavoastră cu caracter personal. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment prin e-mailul hr@nik.bg
visual

Salutare!

Vantage preia imaginea și numele grupului din care face parte: NIK. Sub noua identitate vom continua să-ți oferim soluții tehnologice de încredere pentru succesul fermei tale. Împreună construim un viitor mai puternic pentru agricultură - un viitor în care creștem mai departe.