fbpx

NIK este dealer Berthoud în România

Nik Smart Machines oferă soluții integrate dedicate agriculturii de precizie prin oferirea de utilaje inteligente fermierilor români. Astfel Nik este dealear pentru utilajele Berthoud venind în întămpinarea fermierilor românii cu Know How-ul despre mașinile de erbicidat, dar și soluții integrate de service și piese de schimb.

Susținem munca fermierilor cu un service pregătit!

Întotdeauna service-ul și piesele de schimb sunt parte integrantă atunci când alegi un utilaj, astfel am investit multe resurse în echipa de service, echipamentele și soluțiile pe care aceștia să le ofere clienților noștri.

Vrei mai multe detalii despre mașinile de erbicidat Berthoud

Contactează-ne!

De ce să alegi Berthoud?

Ce îl face inteligent?

  • Poți să variezi doza, dar să păstrezi presiunea și mărimea picăturilor constantă folosind dispozitivul Spraytronic
  • Dacă dorești să întrerupi fluxul de lichid către anumite duze și în același timp să păstrezi circularea substanței, pentru a evita depunerile, mai ales în situația folosirii soluțiilor foarte concentrate, ai la dispoziție soluția Flux continuu AGP
  • Pompa care să îți permită să menții atât debitul cât și presiunea – pompa centrifugală cu turbină dublă Omega. Design 100% Berthoud
  • Stabilitatea și performanța lăncilor în toate tipurile de teren (denivelate, în pantă sau plate) este asigurată de suspensia AXIALE.

BERTHOUD este brandul franțuzesc lider în erbicidat de precizie!

image

Contactează-ne