fbpx

Soluții bazate pe date

Precision Planting este lider în furnizarea de soluții practice și eficiente pentru agricultura de precizie pentru ca fermierii să poată lua cele mai bune decizii și a obține cele mai bune recolte în fiecare an.

Sunt specializați în oferirea de soluții inteligente pentru semănatul de precizie și în oferirea de soluții agronomice adaptate provocărilor din zilele noastre.

Ce îi mai face diferiți este faptul că lucrează într-un mod diferit – se folosesc de utilajul existent, pentru a îi îmbunătăți performanțele și nu vin cu unul nou. Astfel, este câștigat timp și bani.

Datele colectate sunt foarte importante pentru că acestea te pot ajuta să iei cele mai bune decizii pentru terenurile și culturile tale, iar modul de colectare si de afișare ale acestora, face totul foarte simplu folosind Precision Planting.

 • folosește echipamentul existent în fermă
 • economie de bani și de timp
 • informațiile care contează și când ai nevoie de ele pentru decizii în favoarea ta
img

vSet - fără greșuri sau dubluri

Toți ne dorim utilaje performante, care să ne facă munca ușoară. Pentru a avea asta, la semănat, o semănătoate care să nu dubleze sămânță sau să nu lase lipsuri este foarte importantă. Alte probleme întâlnite sunt date de faptul că că majoritatea semănătorilor au nevoie de ajustări si calibrări frecvente, ceea ce scade productivitatea și calitatea lucrării.

Cu vSet, totul este simplu – fără ajustări, cu maximă precizie și simplu de întreținut.

vSet, include un disc pentru sămânță, cu găuri, pentru care calibrul semințelor folosit nu contează. Împreună cu un singulator, care se asigură că semințele dublate sunt eliminate precizia va fi de peste 99% fără ajustări ale vacumului, discului sau singulatorului.

Iar pe lângă porumb, poți folosi acest echipament, pentru a semăna peste 13 tipuri de plante, precum soia, fasole și sfeclă.

Inclusiv semănătorile care nu folosesc vacuum, pot folosi acest sistem, împreuna cu un kit dedicat pentru vacuum.

De ce să folosești vSet?

 • pentru a nu mai avea semințe lipsă sau dubluri și astfel productivitatea creste
 • pentru a nu pierde timp prețios cu ajustări și calibrări
 • pentru că îl poți folosi indiferent de calibrul semințelor, iar precizia va fi de top
img

mSet – doi hibrizi în același timp

Fiecare parte din terenurile tale este diferită. Și atunci, de ce să semeni în toată parcela același hibrid? Iar o problemă intervine, când este necesară semănarea de doi hibrizi în aceeași trecere. mSet îți face posibilă semănarea a doi hibrizi diferiți în același timp, pe secții diferite, astfel că tu te vei putea plia și mai mult pe calitățile solului pe care îl lucrezi. Cutia de semnițe este împărțită în două compartimente pentru cei doi hibrizi, sistemul deschizând și închizând automat partea de care ai nevoie. În combinație cu vSet și SpeedTube, poți semăna inclusiv cu densități diferite în funcție de hibrid. Iar cantitatea de sămânță din cutie este monitorizată independent pentru fiecare hibrid în parte, pentru ca să nu rămâi fară un anumit hibrid în cutie.

 

De ce să folosești mSet:

 • Variațiile din sol când nu sunt corectate, îți aduc scăderi ale producției
 • Poți semăna doi hibrizi, în același timp, fără a opri să faci schimbări
 • Împreună cu rstul echipamentelor îți perimite să semeni cu viteză sau cu populație variabilă
img

SpeedTube - sau cum să semeni bob cu bob

Fereastra optimă de semănat este din ce în ce mai greu de gestionat. Cu toții ne dorim să semănăm cât mai mult, într-un interval cât mai scurt de timp. O soluție pentru a obține acest lucru este de a crește viteza de semănat. Însă odată cu mărirea vitezei de semănat apar alte provocări cărora trebuie să le găsim o soluție sau să facem un compromis. Mărirea vitezei, aduce în cele mai multe dintre situații ricoșarea secțiilor sau a boabelor din sol. Care în final determină o producție scăzută.

Cu SpeedTube nu trebuie să faci compromisuri. poți avea viteză, dar și calitate în același timp. Prin construcția sa, asemănătoare unui lanț cu cupe, fiecare bob este preluat si adus în sol, în locul si la momentul potrivit. Acest sistem folosește un motor electric, care crește sau reduce viteza sistemului, instant, corespunzător cu viteza de deplasare. Semințele nu vor ricoșa în tub, datorită construcției acestuia si nici la contactul cu solul, pentru că viteza în interiorul tubului este corelată cu viteza de deplasare.

De ce să folosești SpeedTube?

 • pentru a crește viteza de deplasare și pentru a păstra precizia de semănat
 • pentru că cu cât semeni mai mult în perioada optimă, cu atât vei avea rezultate mai bune în viitor
 • pentru că nu trebuie să setezi parametrii sau să faci calibrări

 

img

Delta Force - adâncime constantă de semănat indiferent de teren

DeltaForce – adâncime constantă, indiferent de teren

Există uniformitate în terenurile tale? Fiecare secție din semănătoarea ta, întâlnește aceleași condiții? Precision Planting știe că nu și de aceea a dezvoltat sistemul de control al adâncimii de semănat independent pentru fiecare secție.

Compactarea solului este foarte diferita într-o parcelă, iar motivele pentru acest lucru sunt bine știute. Atunci când folosești aceleași setări, în toate terenurile tale, rezultatele pot fi satisfăcătoare. Atunci când semințele sunt plasate prea adânc sau prea deasupra în teren, rezultatele acestor greșeli, se vor traduce în producția obținută care va fi mai mică decât în mod ideal. Prea adânc, planta v-a răsari cu întârziere, iar prea sus, sistemul radicular va avea de suferit.

DeltaForce înlocuiește sistemele pasive bazate pe arcuri sau active, cu airbag-uri prin introducerea unui sistem activ hidraulic, independent pentru fiecare secție. Asta înseamnă că fiecare secție este capabilă să pătrundă mai adânc în sol, sau să fie ridicată, independent de restul secțiilor, dar conform cu realitatea din teren. Astfel semințele vor fi plasate uniform indiferent de condițiile solului.

 

De ce să alegi Delta Force?

 • Pentru a avea răsărire uniformă, ceea ce se traduce prin producții bune
 • Pentru a vedea gradul de compactare al solului, în diverse zone, și a lua cele mai bune decizii pentru lucrările de pregătire ale solului
 • Pentru că nu trebuie mai pierzi timpul cu reglaje sau cu alte sisteme mecanice de control al adâncimii
img

Monitorul 20|20 – informațiile aduc profit

Informațiile aduc profit și pentru ca asta să se întâmple, ele trebuiesc oferite într-un mod simplu, în timp util și cu precizie ridicată. Este important să aduni informații în fiecare etapă, la fiecare lucrare în câmp. Acestea te pot ajuta să iei cele mai potrivite decizii în viitor.

Cu monitorul 20|20, Precision Planting a îmbinat toate aceste lucruri. Acesta îți afișează doar informațiile pe care le găsești folositoare, dar fără a le șterge pe cele pe care nu le găsești utile.

Modul de afișare este extraordinar de clar și de simplu, încât și un copil ar putea înțelege când lucrurile nu mai sunt în parametrii optimi.

În plus, pentru că nu poți fi tot timpul în cabină, datele pot fi vizualizate și de la distanță în timp real, pentru ca tu să iei deciziile potrivite în momentul potrivit.

 

 

De ce să alegi monitorul 20|20?

 • Pentru a avea informații simple, clare și utile
 • Nici o informație nu este pierdută
 • Deciziile sunt la îndemână, bazate pe informații
img

Avantaje

Îmbunătățim ceea ce ai deja
Îmbunătățim ceea ce ai deja

Întotdeauna îmbunătățim semănătoarea existentă. Astfel, costurile sunt reduse iar precizia maximizată.

Calibrul semințelor nu mai este un factor crucial
Calibrul semințelor nu mai este un factor crucial

vSet are performanțe identice indiferent de calibrul semințelor folosite. Mărimea acestora devine un detaliu. Timpul pierdut cu calibrările și schimbarea discurilor este în trecut.

Puterea informației
Puterea informației

Informațiile sunt factorii pe care îți bazezi deciziile. Cu monitorul 20|20 acestea sunt clare și te anută, nu te încurcă.

Întreținere redusă
Întreținere redusă

Având cât mai puține componente mecanice, înseamnă o mentenanță redusă, mai puține probleme și mai mulți bani în buzunar.

 

Solul este prietenul tău
Solul este prietenul tău

Folosind DeltaForce, nu mai trebuie să vezi un adversar în teren. Mai mult, cu informațiile obținute, poți alege cele mai potrivite lucrări pentru acesta..

Viteza este bună
Viteza este bună

Mărind viteza, mărești suprafața de teren semănată în aceeași unitate de timp. Totodată, vei reduce și costurile, iar precizia, va fi identică.

Contactează-ne