fbpx
Flowers

Distribuitoare de îngrășaminte Startec

Sistemele și produsele Startec, datorită experienței personalului său, se remarcă prin construcția lor fină, designul atent și gradul ridicat de compatibilitate cu multe tipuri de mașini agricole

KIT MICROGRANULATE - MIKRO ALFA

Datorită bazinului montant pe tiranții frontali ai tractorului acest kit, poate fi ușor folosit împreună cu o gamă mare de utilaje.

Capacitatea bazinului este cuprinsa între 70 și 680 litri.

img

KIT MICROGRANULATE - MIKRO DELTA

Este kitul cel mai potrivit pentru semănătorile pneumatice, cu instalarea bazinului, direct pe cadrul semănătorii. Capacitatea bazinului este cuprinsă între 70 și 680 litri.

img

KIT MICROGRANULATE - MIKRO SIGMA

Este construit special pentru semănătorile de plante prășitoare. Pentru fiecare două rânduri, se folosește un bazin de microgranulare. Capacitatea fiecărui bazin este cuprinsă între 15 și 50 de litri.

img

KIT MICROGRANULATE - MIKRO GAMA

Este potrivit pentru distribuirea pneumatică a îngrășămintelor microgranulate și/sau a semințelor mici. Poate fi folosit împreună cu utilaje diferite, precum prășitor, disc, semănătoare, freze, etc.
Capacitatea bazinului este cuprinsă între 100 și 400 de litri.

img

KIT MICROGRANULATE - MIKRO MI

MIKRO MI este este kitul construit special pentru a fi folosit împreună cu semănătorile mecanice. Doza este ajustată automat și distribuită cu ajutorul gravitației.
Capacitatea bazinului este cuprinsă între 70 si 360 litri.

img

ECOFERT pentru îngrășăminte lichide

Acest kit a fost fabricat cu scopul de a aplica substanțele lichide (precum îngrășăminte) localizat și precis.
Ajustarea dozei aplicate corelată cu viteza de deplasare în timp real, dozarea extrem de precisă și modul de aplicare al substanțelor sunt parte din avantajele pe care acest tip de echipament le oferă.

Acesta este un echipament versatil, cu multiple posibilități de configurare și instalare, compatibil cu o gamă larga de utilaje, precum semănători, prășitoare, etc.

img

Contactează-ne