fbpx
Flowers

Academia NIK

Ce am realizat la Academia NIK

video-image

icon

Ce este Academia NIK?

Academia NIK este un centru de formare care oferă o soluție la una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă fermierii astăzi - lipsa personalului bine pregătit.

Cursurile sunt teoretice și practice, realizate cu ajutorul celor mai recente tehnologii și utilaje pentru agricultura inteligentă.

Academia dispune de facilități moderne cu echipamente tehnologice și săli confortabile, unde se desfășoară prezentările teoretice. De asemenea, sunt disponibile spații speciale cu echipamente demonstrative pentru partea practică a instruirii. În plus, Academia NIK pune la dispoziție utilaje agricole de ultimă generație, precum și câmpuri unde se pot testa în timp real aceste utilaje.

Din toamna anului 2017, centrul de instruire îi întâmpină pe fermierii români și străini pentru a-i pregăti să lucreze cu tehnologiile oferite de NIK, noutățile din industria agriculturii inteligente, oferindu-le bune practici pentru îngrijirea culturilor și multe altele.

Activitatea noastră

La Academia NIK organizăm cursuri pe teme de actualitate, în funcție de nevoile angajaților fermelor, îmbunătățindu-le astfel calificarea și eficiența pe care o au în câmp atunci când lucrează cu utilaje moderne.

Fiecare curs are o durată cuprinsă între unu și trei zile, iar programul este disponibil pe tot parcursul anului. Ca urmare a instruirii, personalul va fi mai pregătit pentru viitoarele operațiuni în câmp!

Trainingurile pe care le oferim la Academia NIK?

  • Training specializat pentru Agro-Manageri
  • Cele mai bune practici în fertilizare cu AgroBalance
  • Training pentru agricultura de precizie cu Trimble
  • Monitorizarea și optimizarea fluxurilor de lucru în ferme cu FARMTRACK
  • Cele mai bune practici pentru irigare
  • Instruire eficientă în utilizarea sprayerelor Berthoud
  • Precision Planting Training
  • Cele mai bune practici pentru agricultura de precizie în fertilizare, semănare și stropire
  • Agricultura modernă cu Techofarm

Cine se poate înscrie la cursuri?

Academia NIK îi întâmpină pe toți fermierii și angajații acestora. Cursurile pot fi urmate de oricine dorește să-și îmbunătățească abilitățile, să utilizeze tehnologiile agricole inteligente mai eficient și să obțină rezultate mai bune în câmp.

Prin intermediul cursurilor de la Academia NIK, cunoștințele operatorilor sunt actualizate înainte de începerea sezonului, iar calificarea managerilor operaționali este îmbunătățită.

visual

Salutare!

Vantage preia imaginea și numele grupului din care face parte: NIK. Sub noua identitate vom continua să-ți oferim soluții tehnologice de încredere pentru succesul fermei tale. Împreună construim un viitor mai puternic pentru agricultură - un viitor în care creștem mai departe.