fbpx

Politica de confidențialitate a datelor

Politica de confidențialitate a datelor

Politica noastră privind protecția datelor folosește termenii utilizați de legiuitorul european pentru adoptarea Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR) și descrie detaliat modul în care utilizăm datele personale. Numele și adresa operatorului website-ului, în sensul Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR): NIK SMART MACHINES S.R.L. Timișoara, GHIRODA, CAL. AVIATORILOR, NR.4, HALA A2, jud. TIMIȘ

Ce Date cu Caracter Personal Putem Colecta?

„Date cu Caracter Personal” se refera la orice informatii care pot fi utilizate, singure sau in combinatie cu alte informatii, pentru a va identifica. Putem colecta Date cu Caracter Personal care va privesc dupa cum urmeaza: Pentru a primi comunicari promotionale sau newslettere de la noi, sau pentru ca noi sa putem efectua cercetari sau studii de piata, crea statistici, si urmari si monitoriza vanzarile si comportamentul consumatorului, sau pentru a efectua apeluri telefonice de evaluare a satisfactiei consumatorului, este posibil sa ne furnizati prenumele, numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, informatii de marketing (obisnuinte / preferinte / comportament), si sexul. Atunci cand comunicati datele dumneavoastra pentru serviciile post-vanzare, inclusiv atunci cand apelati call center-ul nostru sau evaluati produsele si serviciile pe Site, sau solicitati interventia de service sau inlocuirea produsului, este posibil sa ne furnizati prenumele si numele, sexul, numarul de telefon, adresa, e-mailul, informatii de marketing (obisnuinte / preferinte / comportament, si alte date care rezulta din evaluarea clientului), informatii despre produsul dumneavoastra care necesita service (e.x. codul produsului, defecte identificate si reparatii), precum si vocea dumneavoastra si alte date cu caracter personal furnizate in cadrul apelurilor catre call center-ul nostru. In cazul in care lasati un comentariu pe una dintre paginile platformei noastre de social media (e.x. o intrebare despre produsele noastre pe pagina noastra de Facebook), este posibil sa colectam respectivul comentariu, inclusiv orice Date cu Caracter Personal continute de acel comentariu (e.g., prenumele, numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, alte date cu caracter personal pe care le puteti furniza in acest proces).

Cookies

Pagina noastră de Internet folosește cookie-uri. Cookie-urile sunt fișiere text care sunt stocate într-un sistem informatic prin intermediul unui browser de Internet. Multe site-uri Internet și servere utilizează cookie-uri. Multe module cookie conțin un cod așa-numit cookie ID. Un ID cookie este un identificator unic al cookie-ului. Se compune dintr-un șir de caractere prin care paginile și serverele Internet pot fi atribuite browserului de Internet în care a fost stocat cookie-ul. Acest lucru permite site-urilor web și serverelor vizitate să diferențieze browserul individual al subiectului dat de alte browsere de Internet care conțin alte cookie-uri. Un anumit browser de Internet poate fi recunoscut și identificat utilizând unicul ID cookie. Prin utilizarea cookie-urilor, putem oferi utilizatorilor acestui site mai multe servicii ușor de utilizat, care nu ar fi posibile fără folosirea cookie-urilor. Prin intermediul unui cookie, informațiile și ofertele de pe site-ul nostru pot fi optimizate în funcție de utilizator. Cookie-urile ne permit, după cum am menționat anterior, să recunoaștem utilizatorii site-ului nostru web. Scopul acestei recunoașteri este de a ușura utilizarea site-ului nostru web. Persoana vizată poate, în orice moment, să împiedice folosirea cookie-urilor de către site-ul nostru web prin intermediul unei setări corespunzătoare a browserului de internet. În plus, cookie-urile deja setate pot fi șterse în orice moment din browserul de Internet. Acest lucru este posibil în toate browserele de Internet populare. Dacă persoana vizată dezactivează setarea cookie-urilor în browserul de internet utilizat, nu toate funcțiile site-ului nostru pot fi utilizate în totalitate. Pentru a afla mai multe despre acest subiect, accesați Politică cookies și profilare automată.

Colectarea datelor și informațiilor generale

Site-ul nostru web colectează o serie de date și informații generale atunci când un utilizator sau un sistem automat solicită acest lucru. Aceste date și informații generale sunt stocate în fișierele jurnal server. Colectate pot fi:
  • tipurile de browser și versiunile utilizate,
  • sistemul de operare folosit
  • site-ul web de la care ajunge un sistem de acces la site-ul nostru (așa-numitele referre)
  • data și ora accesării,
  • adresa de protocol Internet (adresa IP),
  • furnizorul de servicii Internet al sistemului de acces și
  • orice alte date similare și informații care pot fi folosite în cazul atacurilor asupra sistemelor noastre informatice.

Aceste date și informații generale sunt necesare pentru:

  • furnizarea corectă a conținutul site-ului,
  • optimizarea conținutului site-ului;
  • asigurarea viabilității pe termen lung a sistemelor noastre informatice, și
  • furnizarea către autorități, a informațiilor necesare pentru anchetă în cazul unui atac cibernetic.
Prin urmare, analizăm în mod anonim date și informații statistice, cu scopul de a spori securitatea datelor și securitatea noastră și de a asigura un nivel optim de protecție a datelor personale pe care le procesăm. Datele anonime ale fișierelor jurnalului de server sunt stocate separat de toate datele personale furnizate.

Abonamentul la newsletter-urile noastre

Pe site-ul nostru, utilizatorii se pot abona la newsletter-ul companiei noastre. Formularul de abonare prevede ce date personale sunt transmise, precum și solicitarea de a primi newsletter. Noi informăm clienții și partenerii de afaceri în mod periodic prin intermediul newsletter, despre ofertele noastre. Newsletter-ul poate fi primit de către persoana vizată numai dacă:
  • are o adresă de e-mail validă și
  • se subscrie la acest serviciu.
La subscriere, un e-mail de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail specificată de persoana vizată. În timpul subscrierii pentru primirea newsletter-ului, stocăm adresa IP a sistemului informatic atribuit de furnizorul de servicii Internet (ISP) și utilizat de persoana vizată în momentul înregistrării, precum și data și ora înregistrării. Colectarea acestor date este necesară pentru a preveni (posibila) utilizarea abuzivă a adresei de e-mail a persoanei vizate la o dată ulterioară. Datele personale colectate în urma înregistrării pentru newsletter vor fi folosite doar pentru trimiterea newsletter-ului nostru. În plus, abonații la newsletter pot fi informați prin e-mail, atâta timp cât acest lucru este necesar pentru funcționarea serviciului de newsletter sau în cazul unor modificări tehnice. Nu va exista niciun transfer de date cu caracter personal colectate de către serviciul de newsletter unor terțe părți. Abonamentul la newsletter-ul nostru poate fi denunțat de către persoana vizată în orice moment. Consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal, pe care persoana vizată l-a exprimat la subscriere, poate fi revocat în orice moment. Pentru revocarea consimțământului, în fiecare newsletter se găsește un link. De asemenea, este posibil să vă dezabonați de la newsletter în orice moment direct pe site-ul nostru sau să ne comunicați acest lucru prin alte căi.

Posibilitatea de comunicare prin intermediul site-ului

Site-ul nostru web permite un contact electronic rapid și comunicarea directă cu noi, printr-o adresă de poștă electronică (adresa de e-mail). Dacă o persoană vizată ne contactează prin e-mail sau printr-un formular de contact, datele personale transmise sunt stocate în mod automat. Astfel de date cu caracter personal transmise în mod voluntar de către persoane vizate sunt stocate în scopul prelucrării sau contactării acelei persoane. Nu există transfer de date cu caracter personal către terțe părți.

Dreptul de a-și retrage consimțământul

Printr-o manifestare de voință simetrică celei prin care ți-ai dat consimțământul, în orice moment îl vei putea retrage, iar noi vom ține cont de această retragere. La exercitarea oricăreia dintre aceste drepturi, în cazul în care nu există împedimente legale, noi ne vom conforma prevederilor Regulamentului GDPR, operând cele solicitate de persoana vizată, și informând persoana vizate despre demersurile efectuate.

Temeiul juridic al prelucrării

Articolul 6 (1) lit. a din Regulamentul GDPR servește drept temei juridic pentru operațiunile de prelucrare pentru care ne dați consimțământul, pentru un anumit scop de prelucrare.

Perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal.

Criteriile utilizate pentru stabilirea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal sunt definite de scopul colectării și de temeiul juridic. După expirarea perioadei respective, datele corespunzătoare sunt șterse, dacă nu mai sunt necesare pentru executarea sau încheierea unui contract, sau dacă persoana vizată nu și-a manifestat consimțământul pentru stocarea acestor date pe o anumită perioadă de timp. Noi prelucrăm și stocăm datele cu caracter personal ale persoanei vizate numai pentru perioada necesară aferentă atingerii scopului pentru care au fost colectate, cu excepția situațiilor când perioada de stocare este impusă prin norme juridice naționale sau europene. În cazul în care scopul pentru care au fost colectate datele a fost atins, sau dacă a expirat perioada de stocare impusă prin norme juridice naționale sau europene, datele cu caracter personal sunt în mod automat șterse, în conformitate cu cerințele legale. Dispoziții privind protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea retelelor sociale, altor platforme și altor unelte tip SEO și de analiză (Facebook, Google Remarketing, Google-AdWords, LinkedIn, YouTube) Pe acest website, avem componente integrate ale rețelei sociale Facebook. Operatorul Facebook este Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, Statele Unite ale Americii. În afara Statelor Unite sau a Canadei, operatorul este Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda. Pe acest site, am integrat serviciile de remarketing Google. Remarketingul Google este o componentă a programului Google AdWords, care permite afișarea unor materiale publicitare utilizatorilor de internet care au vizitat site-ul nostru. Operatorul serviciilor de remarketing Google este Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, Statele Unite ale Americii. Persoana vizată poate, așa cum sa menționat mai sus, să împiedice setarea cookie-urilor prin intermediul site-ului nostru în orice moment prin intermediul unei ajustări corespunzătoare a browserului web utilizat și, prin urmare, să refuze permanent setarea cookie-urilor. O astfel de ajustare a browserului de internet utilizat ar împiedica Google să stabilească un cookie pe sistemul de tehnologie a informației al persoanei vizate. În plus, modulele cookie deja utilizate de Google pot fi șterse în orice moment prin intermediul unui browser web sau al altor programe software. Pe acest site, am integrat Google AdWords. Google AdWords este un serviciu de publicitate pe Internet care permite agentului de publicitate să plaseze anunțuri în rezultatele motorului de căutare Google și în rețeaua de publicitate Google. Google AdWords permite unui agent de publicitate să pre-definească anumite cuvinte cheie cu ajutorul cărora un anunț afișat în rezultatele căutării Google este afișat atunci când utilizatorul utilizează motorul de căutare pentru căuta în funcție de cuvinte cheie. Opratorul Google AdWords este Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, STATELE UNITE. Scopul programului Google AdWords este promovarea site-ului nostru prin includerea de publicitate relevantă pe site-urile web ale unor terțe părți și în rezultatele motorului de căutare ale motorului de căutare Google și prin inserarea unei publicități terță parte pe site-ul nostru. Persoana vizată poate, în orice moment, să împiedice setarea cookie-urilor de către site-ul nostru, așa cum sa menționat mai sus, prin intermediul unei setări corespunzătoare a browserului de internet utilizat și, astfel, să refuze permanent setarea cookie-urilor. O astfel de configurare a browserului de internet utilizat ar împiedica Google să introducă un cookie de conversie în sistemul de tehnologia informației al persoanei vizate. În plus, un cookie setat de Google AdWords poate fi șters în orice moment prin intermediul browserului de internet sau al altor programe software. Avem și componente integrate ale LinkedIn Corporation pe acest site web. LinkedIn este o rețea socială bazată pe web care permite utilizatorilor cu contacte de afaceri existente să se conecteze și să facă contacte de afaceri noi. Peste 400 de milioane de persoane înregistrate în peste 200 de țări utilizează LinkedIn. Astfel, LinkedIn este în prezent cea mai mare platformă pentru contactele de afaceri și unul dintre cele mai vizitate site-uri web din lume. Operatorul LinkedIn este LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court Mountain View, CA 94043, Statele Unite ale Americii. Pentru problemele de confidențialitate din afara STATELOR UNITE, LinkedIn Ireland, Probleme de politică de confidențialitate, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanda este responsabilă. LinkedIn primește informații prin intermediul componentei LinkedIn, cu condiția ca persoana vizată să fie conectată la LinkedIn în momentul utilizării site-ului nostru. Acest lucru are loc indiferent dacă persoana face clic pe butonul LinkedIn sau nu. Dacă o astfel de transmitere a informațiilor către LinkedIn nu este de dorit pentru persoana vizată, atunci el sau ea ar putea împiedica acest lucru prin deconectarea de pe contul lor LinkedIn înainte de a intra pe site-ul nostru. Pe acest site, avem componente integrate ale YouTube. YouTube este un portal video pe Internet care permite editorilor de videoclipuri să creeze gratuit videoclipuri, oferind pentru utilizatori, vizionarea gratuită, recenzia și comentarea acestora. Operatorul YouTube este YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, Statele Unite ale Americii. YouTube, LLC este o filială a Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, STATELE UNITE. Dispoziții privind protecția datelor referitoare la aplicarea și utilizarea plug-in-urilor WordPress Pe unele părți sau subsecțiuni ale site-ului nostru am integrat și alte plug-in-uri WordPress. WordPress este o platformă de tip sursă deschisă pentru publicarea site-urilor. Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal: Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le deținem; Dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete; Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal; Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe bază de consimțământ; Dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în situațiile în care v-ați retras consimțământul, prelucrarea nu mai este necesară sau prelucrarea respectivă este contrară legii; Dreptul la portabilitatea datelor ce vă permite să primiți o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastră sau să le transmitem unei alte entități indicate de dumneavoastră; Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrările efectuate pe bază de consimțământ. Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia. În cazurile în care vă retrageți consimțământul, noi nu vom mai prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal și vom lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Putem, totuși, prelucra datele dvs. cu caracter personal dacă există un alt temei legal pentru respectiva prelucrare. Dacă doriți să vă exercitați drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați, folosind următoarele detalii de contact: Adresa: Timișoara, GHIRODA, CAL. AVIATORILOR, NR.4, HALA A2, jud. TIMIȘ E-mail: office@nik-ro.com Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns cu respectarea termenelor prevăzute de lege. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru sau considerați că prelucrarea este făcută cu încălcarea legislației aplicabile, puteți formula o plângere la autoritatea de supraveghere a datelor din România: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România.

Actualizări ale acestei politici de prelucrare a datelor cu caracter personal

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe pagina noastră de internet versiunea modificată a Politicii de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal și/sau o vă vom pune la dispoziție în alt mod.
visual

Salutare!

Vantage preia imaginea și numele grupului din care face parte: NIK. Sub noua identitate vom continua să-ți oferim soluții tehnologice de încredere pentru succesul fermei tale. Împreună construim un viitor mai puternic pentru agricultură - un viitor în care creștem mai departe.