fbpx
Flowers

Fii parte a echipei NIK

Vezi toate pozițiile disponibile

Echipa – Cea mai valoroasă resursă

Cel mai important lucru pentru NIK sunt angajații și încercăm mereu să investim în ei prin diverse cursuri din domeniu agriculturii de precizie și nu numai.

image

Vino să faci parte din echipa NIK și vei găsi aici oameni care să te susțină să te dezvolți profesional.

Investim mereu în oameni

Ne dorim ca angajații noștri să fie cei mai buni din domeniul lor și pentru aceasta mereu încercăm să găsim acele elemente unde aceștia au nevoie de calificări noi și să le oferim în cadrul întâlnirilor de peste an. Activăm într-un domeniu care este într-o continuă modificare, iar tehnologiile evoluează mereu și din acest motiv îmbunătățim continuu echipa cu formare periodică și cursuri atât în România dar și în centrele partenerilor noștri din străinătate.

image

Valorile noastre

Inovația

Inovația

Încrederea

Încrederea

Atitudine pozitivă

Atitudine pozitivă

Sinceritate

Sinceritate

Responsabilitatea față de oameni

Responsabilitatea față de oameni

Împărtășirea cunoștințelor

Împărtășirea cunoștințelor

Livrarea rezultatelor

Livrarea rezultatelor

Echipă

Să lucrez ca reprezentant de vânzări pentru compania NIK înseamnă mândria de a oferi astăzi tehnologia zilei de mâine tuturor fermierilor care vor să își dezvolte afacerea. Zi de zi mă motivează și bucuria de a face parte dintr-un colectiv inteligent cu spirit de echipă.

Eugen Atomei

Reprezentant vânzări

Să ajut la dezvoltarea marketingului în sectorul agriculturii de precizie este pentru mine o provocare zi de zi căreia îi fac față cu plăcere alături de o echipă lângă care mă simt acasă fiind mereu susținută și ajutată.

Lucia Pavelescu

Expert marketing

Experiența de a lucra la NIK este una motivantă pentru că sunt mereu la curent cu ultimele trenduri dar și cu ce se întâmplă real în domeniu. Sunt mândru să pot pune umărul la creșterea performanței în fermele românilor și la digitalizarea agriculturii.

Razvan Neagoe

Specialist servicii agronomice

Stagii de practică

Invităm tinerii pasionați de tehnologie sau agricultură să vină în echipa noastră!

Dacă ești harnic și priceput în tehnologie, trimite-ne CV-ul tău și o scurtă scrisoare de intenție pe hr@vantage-ro.com și poți deveni stagiar în echipa noastră tehnică.

image
visual

Salutare!

Vantage preia imaginea și numele grupului din care face parte: NIK. Sub noua identitate vom continua să-ți oferim soluții tehnologice de încredere pentru succesul fermei tale. Împreună construim un viitor mai puternic pentru agricultură - un viitor în care creștem mai departe.