fbpx

Smart Striker - cel mai modern sistem din lume pentru pulverizare selectivă în timp real

Ce este acest sistem de stropire inteligentă?

Sistemul ajută la detectarea și stropirea doar a buruienilor și a biomasei în timp real și este compatibil cu diferite mărci și modele de sprayere. Acest sistem este adaptabil. Carbon Bee reduce cantitatea de produse aplicate plantelor lucrând pe unul dintre următoarele trei principii:

img

Avantaje

Real Time GREEN ON BROWN
Real Time GREEN ON BROWN

Soluția de la Carbon Bee GREEN ON BROWN identifică buruienile și toate tipurile de acoperire vegetală pe miriște, sol și alte câmpuri. Această caracteristică poate fi utilizată atât în cartografiere, cât și în timp real pentru a controla o acțiune vizată. Scopul este întotdeauna reducerea costurilor și maximizarea profitabilității și reducerea impactului nociv asupra mediului. La tratarea buruienilor pe miriște, cantitatea de erbicid utilizată este redusă cu până la 95%.

Real Time GREEN ON GREEN
Real Time GREEN ON GREEN

Soluția de la Carbon Bee GREEN ON GREEN permite detectarea, localizarea, identificarea și tratarea buruienilor pe toate tipurile de teren. ACUM puteți avea controlul asupra buruienilor indiferent de tehnica utilizată și puteți ajusta aplicarea erbicidului după cum este necesar. Se urmărește reducerea dozelor de erbicid aplicate și a numărului de treceri, reducând astfel costurile cu până la 85% dar și impactul negativ asupra mediului.

Controlul AZOTULUI în timp real
Controlul AZOTULUI în timp real

Soluția de la Carbon Bee pentru NITROGEN CONTROL este utilizată pentru a determina necesarul de azot al culturilor stresate. Lucrând în timp real, puteți astfel ajusta aplicarea de azot a culturii tale.

Cum funcționează această tehnologie?

Acesta are un senzor cu 3 camere încorporate:

  • Cameră RGB
  • Cameră IR
  • Cameră hiperspectrală

Montajul se face la fiecare 3 metri
Inteligența artificială controlează duza cu duză în funcție de culoarea, forma și textura plantelor tratate și stropește doar acolo unde este necesar
Are un algoritm care învață rapid și se adaptează la condițiile din teren

img

Cu ce tipuri de sprayere este compatibil?

  • Cu sprayere autopropulsate
  • Sprayere tractate (MET)
  • Sprayere purtate
  • Mașini robotizate
img

Contactează-ne